La Parròquia de Santa Maria de Llerona (c. Rectoria s/n – 08520 Llerona – Les Franqueses del Vallès), de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, els informa que:

  • La Parròquia de Santa Maria de Llerona (c. Rectoria s/n – 08520 Llerona – Les Franqueses del Vallès) gestiona les dades a les quals s’accedeix com a conseqüència de la navegació i/o consulta, i amb l’objectiu de gestionar la seva consulta i/o sol·licitud.
  • Legitimació: Consentiment de l’interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal o autorització expressa.
  • L’usuari pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió de dades, així com els altres drets, com són la limitació del tractament i el dret a la portabilitat de les dades, tal com determina la normativa vigent en protecció de dades, adreçant-se per escrit, acompanyant fotocòpia de DNI, al domicili: c. Rectoria s/n – 08520 Llerona – Les Franqueses del Vallès. L’interessat també tindrà dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas d’incompliment.

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat de la mateixa, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

La Parròquia de Santa Maria de Llerona informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.