Vine a la setena pujada del pessebre de Llerona a Can Guilla!

El proper diumenge 18 de desembre el Grup de Muntanya de la parròquia de Santa Maria de Llerona convoca la tradicional Pujada del Pessebre. Enguany, com a novetat, la rajola amb la imatge del naixement s’oferirà a la capella de Can Guilla, vinculada als origens de la nostra parròquia. Aquest 2022 se celebra la setena edició d’aquesta activitat pròpia del temps d’Advent. La proposta, de caire familiar, és oberta a tothom, i s’inicia amb una breu caminada. En acabar l’ofrena i la cantada de nadales, s’ofereix la possibilitat de dinar a l’era de davant de la capella.

Informació útil de la Pujada del Pessebre de Llerona:

10:45 Benedicció de la rajola del pessebre durant l’eucaristia dominical de la parròquia.
11:30 Sortida de davant de l’església de Santa Maria de Llerona cap a Can Guilla. Passejada curta i agradable apta per a totes les edats (🚗)
12:15 Cantada de Nadales i ofrena del pessebre a la capella de Can Guilla. Activitat oberta a tothom. No cal inscripció excepte persones que necessitin de transport adaptat
13:30 Botifarrada al pla de la capella. Se serviran llesques de pa amb botifarra (apte per celíacs) per aquells que vulguin allargar la trobada. En aquest cas, cal reservar o comprar els tiquets abans de l’acte (🎫).

🎫 VENDA I RESERVA DE TIQUETS | El preu del donatiu és de 5 € infants (fins a 10 anys) / 7 € adults i el tiquet inclou beguda, piscolabis, entrepà i cafè. Els tiquets per a les persones que vulguin quedar-se a dinar es poden adquirir encara al bar/restaurant Nou Casal de Llerona, que col·labora amb l’acte, o bé diumenge 11 de desembre a la sortida de missa.  També es poden reservar tiquets des d’aquest formulari electrònic (data límit, dissabte 17 desembre).

🚗 TRANSPORT | Les persones que ho necessitin podran disposar de cotxes llançadora. Aquest servei gratuït també s’ofereix a aquelles persones que necessitin desplaçar-se des de l’església fins al lloc de l’activitat i també per la seva tornada. Agrairem que ens escriviu un correu per concertar hores de recollida a muntanya@esglesiallerona.cat

Descarrega i comparteix el cartell de la pujada del pessebre: