Obertes les preinscripcions a la catequesi de Llerona per al curs 2021-2022

Ja és obert el període per a omplir el formulari de preinscripcions a la catequesi d’infants i joves que ofereix la Parròquia de Santa Maria de Llerona aquest curs 2021-2022. Les famílies que hi tinguin interès són convocades a una reunió informativa, pensada només per als adults, als locals parroquials (c. Rectoria s/n. Lleronael proper dijous 16 de setembre a les 19.30 h.

El curs començarà el dissabte 2 d’octubre a les 17.00 h amb una activitat conjunta de benvinguda per a infants i famílies. Aquell dia la sessió finalitzarà a les 19.00 h. Mentrestant, trobareu més informació (metodologia, calendari i programació) a la pàgina web de la catequesi.

Moltes gràcies per confiar en aquest servei que ens ajuda a fer camí al costat de Jesús!