La parròquia de Llerona celebra el primer Corpus després de la pandèmia

Aquest diumenge 6 de juny la parròquia de Santa Maria de Llerona celebrarà la festa de Corpus Christi. És la festa de solemnitat en què recordem el significat de la comunió amb Jesucrist, la festa del cos i la sang de Crist. L’any 2020 les mesures de prevenció de la covid-19 no van fer possible tenir les portes obertes en aquesta ocasió.

Per això, aquest 2021, volem celebrar Corpus amb el relleu que permet l’actual context. En acabar la missa dominical, hi haurà repic de campanes i es farà la benedicció solemne del poble de Llerona des de l’exterior, a les escales del temple. Tot seguit es farà també la benedicció del cementiri, per recordar els nostres morts.

La festa de Corpus té un valor especial per a l’acció caritativa de l’Església. I per això la col·lecta d’aquest diumenge es destinarà íntegrament a Càritas Diocesana de Terrassa. Per a aquesta campanya de Corpus també es poden fer aportacions a través de bizum amb el codi 33432, fent una transferència o un donatiu a través del web http://caritasdtr.org

La pandèmia ha reforçat la situació precària en què viuen moltes persones i des de Càritas s’ha incrementat l’activitat per donar resposta a aquesta situació, acompanyant i donant suport durant el 2020 a 32.905 persones beneficiàries.