Comunicat de la parròquia de Llerona davant el Coronavirus

[INFORMACIÓ ACTUALITZADA AMB DATA DE DISSABTE 14/03/2020]

La Parròquia de Santa Maria de Llerona, amatent al curs de la situació sanitària del país, comunica que:

  1. Els propers diumenges i, fins a nova indicació, no hi haurà missa. Els feligresos, d’acord al que han decretat els bisbats amb seu a Catalunya aquest dissabte dia 14, queden dispensats del precepte dominical.

2. Se suspenen les activitats de caire familiar dels propers caps de setmana. Això inclou la catequesi, les pregàries familiars, les trobades del Grup de Muntanya i la sortida a veure la Passió d’Esparreguera prevista pel 4 d’abril.

3. Restem a l’espera de l’evolució de la pandèmia per decidir sobre els actes litúrgics de Setmana Santa, les primeres comunions de finals de maig, el pelegrinatge a Lourdes previst pel mes de juny, el viatge a Galícia previst pel mes de setembre, així com la resta d’activitats del Grup de Muntanya.

4. Recomanem pregar units a la resta de la comunitat cristiana des de casa seguint la missa de diumenge per televisió (TV2, 10:30: https://www.rtve.es/alacarta/videos/la-missa/), per ràdio (Ràdio Estel 106.6 FM, a les 11h, retransmet la missa conventual de Montserrat) o per internet (també a les 11h a http://montserratcomunicacio.cat; o en diferit a http://www.alacarta.cat/missa-conventual-del-monestir-de-montserrat).

5. La parròquia ofereix els seus voluntaris a la resta d’entitats i administració en les tasques a favor de la comunitat (abastiment i serveis a la gent gran i població de risc que no tinguin ajut).

6. Tothom qui tingui necessitat dels serveis de la parròquia per atendre algun malalt o rebre la comunió, es pot adreçar a Mn. Josep Maria al telèfon 667669238.