Per la Candelera, baixem el pessebre!

El Grup de Muntanya, juntament amb els pares de la Catequesi de Santa Maria de Llerona, organitzen la Baixada del Pessebre que tindrà lloc el proper diumenge 2 de febrer, coincidint amb el dia de la Candelera.

L’acte començarà a les 19:45 davant l’església de Santa Maria de Llerona, on després de fer la benedicció del foc encendrem les torxes per pujar fins dalt el Pedró. Un cop a dalt recollirem el pessebre que s’hi va instal·lar el dia de la Pujada del Pessebre i el baixarem amb les torxes fins entrar-lo a l’església.  L’acte acabarà sobre les 20:30 tot compartint una tassa de caldo per escalfar-nos vora el foc.

 

Notes informatives per a l’activitat:

  1. No es repartiran torxes a menors d’edat.
  2. Abans de la pujada caldrà mirar el plànol exposat del recorregut amb els punts d’aigua i extintors.
  3. En tot moment caldrà seguir les indicacions dels organitzadors de l’activitat i dels membres de l’ADF.
  4. El punt de repartiment i recollida de les torxes serà davant l’església.  En cap cas es podran deixar restes de torxes al llarg del recorregut.