Comencem un nou curs a Santa Maria de Llerona!

La parròquia de Santa Maria de Llerona ha iniciat amb força el nou curs 2019-2020. I ho ha fet amb tres activitats ben viscudes, el darrer cap de setmana de setembre.

En primer lloc el pelegrinatge a Lourdes. Per primera vegada,  grup de feligresos de la nostra parròquia han participat de l’experiència hospitalària en aquest santuari marià, acompanyats de mossèn Josep Maria Fernàndez.

D’altra banda, amb broxtes, rodets i pots de pintura la gent del Grup de Muntanya i pares i mares de la catequesi han aportat el seu gra de sorra per acondicionar les sales de l’antic “Club d’Esplai”. L’espai s’ha arreglat pensant en les activitats derivades dels serveis de la nostra parròquia i, de forma especial, de cara a la celebració del 50è aniversari del naixement de l’esplai de Llerona, que tindrà lloc el proper 27 d’octubre.

Finalment, la catequesi per infants i joves de Llerona va inaugurar el curs amb una gimcana amb totes les famílies fins a la Creu del Pedró.  Un cop a dalt, van endreçar les deu frases que contenien els sobres amagats i van posar en comú el contingut d’un decàleg per fer camí amb Jesús. Són les bases que volen compartir en aquest espai de creixement en la fe. Com a novetat i per tancar la primera sessió, les catequistes van presentar un himne de la Cate de Llerona. Enguany hi ha una trentena d’infants inscrits.