Maig de primeres comunions i homenatge a la gent gran de Llerona

 

Primeres comunions. Font Jordi Grífols

Aquest maig hem tingut dues grans celebracions a la nostra parròquia de Llerona. El diumenge 19, les primeres comunions d’en Bernat, en Jaume, la Joana, la Mariona i en Pau. La celebració fou presidida de nou pel jesuïta Enric Puig i amb l’acompanyament del nostre diaca Josep M. Fernàndez.En finalitzar es va fer un piscolabis a l’eixida de l’església amb tota la comunitat parroquial i els cinc vailets que es van fent grans com la catequesi de la nostra parròquia. Enguany prop d’una vintena de nens entre les catequesis de pre i post comunió  i ja s’estan fent les inscripcions per l’any vinent, per més informació contacteu amb catequesi@esglesiallerona.cat.

I el diumenge 30 vam fer la festa d’homenatge a la nostra gent gran. Amb ells vam poder gaudir de la missa cantada amb l’Escolania de Sant Esteve de la Garriga, i amb la sort i cares d’alegria de poder dinar tot estrenant l’espai del Casal remodelat i que l’ajuntament inaugurarà oficialment el diumenge 9 de juny amb la participació del grup de teatre Toc Toc Teatre Laurona.

Festa dels avis al Casal. Font Santa Maria de Llerona

Enguany s’entregà la placa a Josefa Gironell i Josep M. Boixareu i s’acabà la festa amb el concert del grup d’haveneres El Nus Mariner. Aquesta festa es fa any rere any gràcies a l’organització d’un grup de voluntaris de la nostra parròquia i amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses.

Missa cantada per l’escolania de la Garriga a Sta Maria de Llerona