Santa Maria de Llerona dóna la benvinguda a l’arribada del Nadal

Aquest diumenge hem pogut gaudir d’un dia magnífic: El temps assoleiat, el bon ambient de la gent i l’entorn han propiciat que la III Pujada del Pessebre al Pedró de Llerona esdevingui una jornada agradable i inoblidable.

A les 10:45 els membres del Grup de Muntanya han ofert el pessebre durant la missa dominical de la parròquia. Un cop acabada, a les 12, el pessebre ha sortit de l’església a mans de Mn. Josep M. Fernàndez que després de beneïr-lo el l’ha lliurat al representant del GM amb la missió de pujar-lo fins al Pedró. Un cop a dalt, més d’un centenar de persones han cantat Nadales al voltant del pessebre, i en acabat els qui ho han volgut han allargat la jornada prenent llesques de pa amb tomàquet, botifarra i vi calent, tot compartint estones de qualitat en un ambient d’alegria i fraternitat  nadalenca.

Aquesta és el text que han llegit joves del Grup de Muntanya davant del pessebre:

Un any més, hem pujat plegats el pessebre dalt el Pedró. Un any més, celebrem tots junts l’arribada del Nadal. Gràcies a tots i totes per formar part d’aquesta celebració.

I bon petit Jesús, és possible que hi arribem cansats i fins i tot algun cop ens veus un xic massa desanimats. Però contemplem aquesta escena d’avui: Plegats, diferents i no tant diferents, al voltant del Pedró cantant nadales i preparant el foc per coure-hi botifarres! Tot això ja és motiu de joia, alegria i optimisme. Optimisme i ganes per cadascun dels reptes que portem dins el nostre cor: Els amics, la família, els exàmens, l’escola, tornar a fer pastorets, conèixer i protegir el territori.., el nostre poble, la nostra terra, la seva gent.

Deixa que et fem una petita pregària: Ajuda’ns a trobar la pau que avui ens regala contemplar el teu naixement.

I acabem, recordeu que esteu tots convidats a la missa del Gall de demà a les set de la tarda.

Molt bon Nadal i molt bona muntanya! 

Llerona – Grup de Muntanya Santa Maria de Llerona.

La Pujada del Pessebre a VOTV