Celebrem la castanyada al Casal de Llerona

Un any més, no et perdis l’oportunitat de viure la castanyada al Casal Parroquial de Llerona.

El Grup de Muntanya, juntament amb el Nou Casal i Festes Laurona, ofereixen un any més la possibilitat de celebrar aquesta festa tant nostra. Amb taller infantil, castanyes, vi dolç i moniatos al voltant de la foguera, i servei d’entrepans i begudes. També rebrem la visita de la castanyera i el castanyer lleronins.

Hi sou tots i totes convidats!

Lloc: Casal Parroquial de Llerona.

Horari: de les 19:30 fins les 22h

Nota: Per poder celebrar la festa com Déu mana s’habilitarà un total de 5 carpes amb punts de calor a més de la foguera. També estaran habilitades les sales parroquials on es faran els tallers infantils i la sala principal de la planta baixa com a sala d’estar.