Una vintena d’infants i joves inscrits a la catequesi de Llerona

Aquest divendres va tenir lloc la reunió de mares i pares de la catequesi de la parròquia de Santa Maria de Llerona a la Sala mossèn Vallicrosa. Totes les famílies del curs passat continuen vinculades a aquest servei, que acompanya els seus fills i filles en el creixement de la fe. Entre aquests infants hi ha els que el mes de juny van celebrar primeres comunions. A més a més, s’incorpora tot un nou grup de primer any de catequesi i per primera vegada hi ha un petit grup de joves en marxa.

Durant la reunió amb les famílies es va presentar el calendari de curs, que incorpora novetats en el format i en la dinàmica del curs. A diferència dels cursos anteriors en què les trobades tenien lloc una tarda entre setmana i duraven una hora, enguany les sessions de catequesi seran quinzenals, els dissabtes a la tarda-vespre, i tindran una celebració de la paraula oberta a les famílies i al poble de Llerona per concloure cada trobada. Aquestes celebracions es faran a l’església, els dissabtes que hi hagi catequesi, de 19:45 a 20:30 h.

La programació inclou excursions de diumenge en entorns de bosc i de muntanya, un taller de bricopregària per a les famílies amb l’assessor pedagògic, escriptor i pastoralista Juanjo Fernández al mes de novembre i activitats conjuntes amb el Grup de Muntanya com la castanyada, la pujada del pessebre a la creu del Pedró o la baixa del pessebre coincidint amb la festa de la Candelera.

Per respondre a la demanda creixent, s’han incorporat dues catequistes, l’Alba i la Núria, per als grups d’infants, i una tercera catequista, la Montse, que acompanyarà un grup de joves amb unes sessions trimestrals adreçades especialment a aquestes edats. Aquest equip pastoral -cinc catequistes en total-, junt amb el responsable de la parròquia, Josep Maria Fernández, valoren que el servei de catequesi tingui continuïtat i arribi cada vegada a més persones.

El curs començarà el proper dissabte 13 d’octubre.