Cromàtica, cor de dones, a l’església de Llerona

Aquest dissabte 3 de febrer a les set de la tarda l’església de Llerona acull el concert del mes. Començarem el febrer amb un passeig hivernal a càrrec de Cromàtica, cor de dones,  sota la direcció de Núria Molins i amb Jordi López Roig al piano.

El grup presenta un programa inspirat en paisatges hivernals en els quals es descriuen imatges com la neu i el gel, un tren que passa entre paratges nevats, un ocell que canta enmig del blanc de la neu o els ametllers que floreixen al final de l’estació.

Cromàtica, cor de dones és un cor de veus femenines que neix al Centre Municipal d’Expressió de Sant Celoni el setembre de 2007. Al llarg d’aquests anys han tingut al davant diferents directors com ara M. del Puig Ferrer, Jordi Schlaghecke, Luc Olivier Sánchez o Jorge López.

El concert de dussabte 3 de febrer tindrà lloc gràcies a la col·laboració de la parròquia amb l’Associació d’Intercanvis Socials i Culturals i l’Ateneu – Centre Municipa d’Expressió de Sant Celoni.